PARTÍCULA

PARTÍCULA és un projecte personal de música experimental del que en form part. M’he encarregat del disseny del logotip així com teixir tota una estètica pròpia que transmet el caràcter atmosfèric i especial del nostre projecte. Amb una plantilla base pels cartells, he aconseguit una estructura que em permet jugar amb les fotos i cromàticament amb el contingut d’aquests, fent una imatge molt flexible.

Com a grup, ens definim així:

Dues guitarres en loop embolcallen els versos d’Emili Sánchez-Rubio. Paisatges distòpics i jardins sonors en dansa, mogut per imatges poètiques que van construint un entramat nou i únic: un cor que batega i explora els límits intangibles entre música i poesia. 

Com un bon vi que creix a taula, aquesta proposta d’electroverse amb aparença post-rock i experimental conté aromes de jazz i spoken-word prenent la plenitud el seu sentit als directes, amb la conjunció dels audiovisuals i la improvització. 

La improvització, les connexions entre les dues, així com la recerca de noves sonoritats, són les seves principals inquietuds artístiques. PARTÍCULA és el nom de la nau amb la que explora aquestes galàxies infinites. 

El conjunt el conforma: Emili Sánchez-Rubio, poeta; David Delgado, guitarrista, i Antònia Monroig Monroig, guitarrista i cantant.