ART JOVE 2021

Durant l’any passat vaig desenvolupar la línia gràfica de l’Art Jove 2021 a través de l’IBJove del Consell de Mallorca. La feina consistia en el disseny i implementació de la´ línia gràfica de cada certamen en concret a suports com cartells, g`rafiques per XXSS, vídeos promocionals, fulletons i retolacions per alguna exposici´o en concret. El que més vaig disfrutar és de crear i projectar tota la identitat gràfica, elaborant els collages per cada certamen i vinculant els colors, a més de fer la tria tipogràfica.

La imatge general de l’Art Jove 2021 està pensada des del collage i les imatges atemporals de diferents personatges que remeten a les activitats de cada certamen.

‘CREANT MONS NOUS’ respon a una crida als joves a la reconstrucció del món, en general i en clau social, a partir del seu microcosmos: les seves habilitats, el seu talent i vocacions. La llibertat dels joves creadors, potser, és el que ens fa falta per millorar com a societat i com a persones, a través de la cultura i la creació.

Amb aquesta premisa, com a dissenyadora gràfica també he volgut expressar aquesta idea de llibertat, amb el disseny d’una línia entre el disseny gràfic i la creació visual més artística, defugint de purismes de la meva professió.

Spot principal (sense locució)