MICROCOSMOS

“Microcosmos, a més del llibre de Magris i el recull de peces per a piano de Bartók, representa la idea d’allò que és un conte, una espècie d’univers minúscul, independent i únic, un món a part.”

La revista que es compon d’eixos d’unió que connecten la il·lustració, la música, el cinema, la crítica, la literatura i la fotografia en un mateix punt, la cultura. Aquesta revista d’humanitats i lletres vol contribuir en la cultura fent arribant aquest petit cosmos de coneixement desinteressat.

Una imatge moderna, senzilla, fresca i potent mitjançant la transformació de l’hexàgon com a element simbòlic d’aquesta simbiosi cultural, ajuda a concretar la idea d’aquesta revista.

Van participar escriptors com Sergi Álvarez, Sebastià Portell i Marta Sesé, il·lustradors com Raquel Ródenas, Cristina Daura, David de las Heras i Gala Pont i, finalment fotògrafs com Lluís Tudela i Joan Canyelles, entre molts d’altres igual de valuosos.

A més del disseny del logotip, durant els anys que vam estar en funcionament em vaig encarregar de la maquetació i la comunicació gràfica, així com de desenvolupar el paper de consellera editorial i artística.

Som microcòsmics!